360°

OŽUJAK

 

Ovaj su mjesec, svojim projektnim aktivnostima, obilježili učenici boravka 3. razreda i njihova učiteljica Monika Blažina. Ovi mali eko-detektivi bavili su se temom: plastika u morima. Sve naučeno prezentirali su u svojim maštovitim radovima: izradili su od plastike i papira ribe koje su dio 3d plakata Plastika u morima, plakat Spasi planetu Zemlju i napisali su ekološke poruke.  

Pogledajte fotografije i video kako biste upoznali naše eko-detektive, pročitali njihove ekološke poruke te vidjeli male istraživače na djelu. 

VELJAČA

U ovom najkraćem mjesecu u školskoj godini osmislili smo i opremili pametnu igraonicu.  

Za pametnu igraonicu potrebno je: 

  • marljivi učenici 5.a razreda koji su, uz pomoć učiteljice A. Ljubej, na satovima informatike napisali upute kako koristiti pametne igračke 

  • kreativni učenici uključeni u izvannastavnu aktivnost pokreni se, promijeni se, koji su uz pomoć učiteljice T. Horvat, izradili vrećice za pametne igračke 

  • maštovite učiteljice K. Čičak, L. Kralj i T. Horvat koje su osmislile stalak za pametne igračke 

  • pametne igračke 

  • znatiželjni učenici koji žele kroz igru usvojiti nove vještine.  

 

Pogledajte fotografije i zavirite u našu pametnu igraonicu. 

PROSINAC

Mjesec prosinac iskoristili smo za opremanje kutka namijenjenog učenicima. Učenike je dočekao novouređeni prostor u kojem će moći provoditi vrijeme u razgovoru i kreativnom druženju.

STUDENI

U studenom su učenici uključeni u izvannastavnu aktivnost dodatna nastava informatike započeli s osmišljavanjem aplikacije Detektor težine. U programiranje senzora aplikacije uključili su se i učenici osmih razreda na izbornoj nastavi informatike. Detektor težine trebao bi nam pomoći u praćenju količine odvojenoj otpada.

4.11.2020.

Početak projekta: 

Započeli smo naš školski projekt volonterskom akcijom u dvorištu škole 20.10.2020.godine. 

  • YouTube

Kontakt

Adresa

© Copyright 2021 Osnovna škola Odra

Tel: 01/6261-050

01/6261-999

Faks: 01/6465-292

e-mail: ured@os-odra-zg.skole.hr

Đačka 5

10020 Zagreb