Nedavne objave

Pakom do uspjeha


Devetogodišnji Kosta Vujasinović, inače odličan učenik 3. c razreda, već je četvrtu sezonu član KHL Mladost. Više od 300 djece u dobi od pet do deset godina iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke te Bosne i Hercegovine sudjelovalo je na dvodnevnom Otvorenom prvenstvu Zagreba u hokeju na ledu koje se u veljači održalo na Velesajmu. Od domaćih natjecatelja nastupili su zagrebački i sisački hokejaši, a među zagrebačkim momčadima briljirali su domaćini, hokejaški klub Mladost koji su u kategoriji do 10 godina osvojili treće mjesto.

Na ovom natjecanju zabio je pet golova i imao isto toliko asistencija. Inače, Kosta trenira gotovo svaki dan, a osim hokeja trenira i plivanje pa tako nerijetko na trenizima provede i više od tri sata dnevno. Svaki vikend je na utakmicama ili turnirima u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Ove godine njegova je momčad bila druga na međunarodnom turniru u Beogradu gdje su u finalu izgubili od KHL Partizan. Do finala su došli bez izgubljene utakmice. Prije mjesec dana Kostina ekipa bila je 5. na turniru u Sarajevu. Iako po godištu pripada velikoj školi hokeja, zbog jako dobrih rezultata od prošle godine igra i za stariju, kadetsku ekipu, što znači da ravnopravno parira dječacima i tri godine starijima od sebe. S obzirom na to da igra za obje selekcije, za njega to znači dvostruko više treninga i utakmica.

Usprkos jakom sportskom tempu jako pazi i na svoje školske obaveze. Na natjecanju Dabar ostvario je odlične rezultate, a već drugu godinu zaredom pohađa i Algebrinu digitalnu akademiju gdje je također među najboljima.

Jako smo ponosni na Kostu i želimo mu još puno uspjeha!
  • YouTube

Kontakt

Adresa

© Copyright 2021 Osnovna škola Odra

Tel: 01/6261-050

01/6261-999

Faks: 01/6465-292

e-mail: ured@os-odra-zg.skole.hr

Đačka 5

10020 Zagreb