top of page

DIJALOGIJA: edukacijski programi Festivala tolerancije / integracija izbjeglica

Učenici 7.a, 7.b i 8.c razreda sudjelovali su 24.10. u online edukacijskom programu Festivala tolerancije. U sklopu programa "Film i diskusija", koji se bavio problemom izbjeglica, učenici su imati priliku sudjelovati u diskusiji.


Učenici 7.a, 7.b i 8.c razreda sudjelovali su 24.10. u online edukacijskom programu Festivala tolerancije. U sklopu programa "Film i diskusija", koji se bavio problemom izbjeglica, učenici su imati priliku sudjelovati u diskusiji s: Janom Kapićem, glasnogovornikom UNHCR-a Hrvatska, predstavnicom Isusovačke službe za izbjeglice, azilanticom iz Sirije (17 godina), savjetnicom Pučke pravobraniteljice i učenicima osnovnih škola iz cijele Hrvatske.

Sudjelovanjem na Festivalu tolerancije naši učitelji Ivana Kujundžić, Petra Rašperger i Tanja Horvat educiraju učenike o ljudskima pravima koristeći film, digitalnu platformu Dijalogija i suvremene tehnologije u svrhu poticanja kritičkog razmišljanja, razvijanja dijaloga te prihvaćanja različitosti. Jeste li znali da je danas 109 milijuna prisilno raseljenih osoba u svijetu?

Razgovarajmo o tome!コメント


bottom of page