top of page

HEP natječaj „Za naše male genijalce“

Učenice 8.c razreda Bižić Lucija, Briševac Nika, Gabrijela Černetić, Čićak Iva, Franjić Viktorija, Jurkin Tonka i Turković Laura sudjelovale su u listopadu u HEP-ovom natječaju „Za naše male genijalce“, a natjecale su se za nova računala za svoju školu.


Učenice su kreativnim videouratkom izborile nagradu za svoju školu, a to su nova računala za informatičku učionicu. Rezultati su stigli krajem studenog te smo s nestrpljenjem iščekivali preuzimanje nagrade.

2. veljače 2024.god. u jutarnjim satima pozitivno nas je iznenadio telefonski poziv u kojem su nas kontaktirali predstavnici HEP-a i obavijestili da dolaze u našu školu kako bi nam uručili zasluženu nagradu.

Učenici 8.c razreda sa svojom mentoricom Marijom Radočaj i ravnateljem Vatroslavom Gabrićem preuzeli su nagradu- četiri nova računala.

Vrijednost jednog računala je 791,79 eura, a monitora 181,45 eura + PDV što je ukupni iznos donacije od 3 892,96 eura + PDV.

Zahvaljujemo HEP-u na donaciji i učiteljici Ivani Šimović na pomoći. Ova će računala s oduševljenjem koristiti naši učenici u informatičkoj učionici.

Veselimo se novim natječajima u kojima ćemo ponovno pokazati kreativnost naših učenika i, vjerujemo, osvojiti još vrijednih nagrada koje će unaprijediti odgojno-obrazovni rad škole.Comments


bottom of page