top of page

II. SMOTRA GRAĐANSKOG ODGOJA GRADA ZAGREBA – ZAJEDNICA AKTIVNIH GRAĐANA

Učenici sedmih i osmih razreda sudjelovali su na gradskoj smotri ZAG škola u subotu 15. lipnja. Smotru je otvorio i sudionike pozdravio zagrebački gradonačelnik. Naša je škola bila jedna od 6 odabranih koje su dobile priliku predstaviti rad izvannastavne aktivnosti ZAG. Nika B., 8.c i Lana L., 7.b svojom su prezentacijom oduševile sudionike i potaknule zamjenicu gradonačelnika te prisutne pročelnike da odgovore na naša pitanja i obećaju rješavanje vaših i naših izazova u zajednici.


Slijedila je igra graničara u kojoj su nas, kao dio tima Alfe, predstavljale Gabrijela Č. i Tonka J., 8.c. Nakon ručka, poslijepodne je bilo rezervirano za učenje i radionice. Predavanje Street art i javno dobro – spoj (ne)spojivog je bilo uvod u radionice. Filip C., 7.c sudjelovao je u radionici Izrade plakata u grafit tehnici. Radionicu izrade vanjskog murala odabrali su Noa G. i Filip M., 7.a, Jakov T. i Lana L., 7.b, Iva Č., Nika B., Viktoria F. i Lucija B., 8.c.

Hvala svim učenicima, roditeljima i učenicima što su podržali ZAG aktivnosti. Sve vas, koji još razmišljate je li vrijedno uključiti se u ZAG, podsjećamo na kinesku poslovicu: “Čovjek koji je pomaknuo planinu, počeo je pomicanjem maloga kamena.”FOTOGALERIJA


コメント


bottom of page