top of page

Maškare: osmijeh i kreativnost na svakom koraku

Maškare u razrednoj nastavi uvijek su događaj koji djeca s nestrpljenjem iščekuju. To je vrijeme kada se učionica pretvara u šareni svijet mašte, kreativnosti i osmijeha. Nedavno održane maškare u našoj školi bile su pravo veselje za sve učenike i učitelje.Kreativnost je bila ključna riječ ovogodišnjih maškara. Učenici su se potrudili pokazati svoju maštovitost i originalnost, odabirući različite likove iz omiljenih crtića, filmova, knjiga ili izmišljene likove. Neki su se prerušili u superheroje, sportaše ili televizijske junake dok su drugi postali princeze, likovi iz svemira ili čak znanstveni genijalci. Svaka maska bila je priča za sebe, a svaki učenik imao je priliku izraziti svoju osobnost kroz kostim.


Učitelji su također doprinijeli atmosferi maškara svojom angažiranošću i podrškom. Neki su se i sami prerušili te se pridružili učenicima u veselju. To je dodatno ojačalo osjećaj zajedništva i povezanosti između učitelja i učenika.


Učiteljice Tonina i Lidija sa svojim učenicma

Na kraju dana, maškare u razrednoj nastavi nisu samo o zabavi i kostimima. One su prilika za djecu da pokažu svoju kreativnost, surađuju s prijateljima i obitelji te stvaraju nezaboravne uspomene. To su trenuci koji grade školski duh i zajedništvo, čineći školu mjestom gdje se svako dijete osjeća prihvaćeno i voljeno.

FOTOGALERIJAKommentare


bottom of page