top of page

Obavijest roditeljima, starateljima i zainteresiranim mještanima naselja Odra, Hrašće i MalaMlakaDana 20.06.2024., četvrtak, s početkom u 18.00 i završetkom u 19.30 u organizaciji Osnovne škole Odra održat će se javno okupljanje i povorka biciklista (početak povorke u 18.00). Cilj je promovirati bicikl kao ekološko i atraktivno gradsko prijevozno sredstvo i ukazati na potrebu poboljšanja biciklističke infrastrukture u gradu Zagrebu.


Aktivnost je planirana Godišnjim izvedbenim kurikulumom izvannastavne aktivnosti Zajednica aktivnih građana (ZAG) u OŠ Odra s ciljem da se djeci i mladima omogući sigurno i samostalno kretanje biciklom i uključivanje u akcijski savez Kidical Mass koji se sastoji od preko 700 organizacija, udruga i inicijativa od Kanade do Australije.


Povorka će se kretati sljedećom trasom:


Osnovna škola Odra – Nova Cesta – Novozagrebačka ulica – Odranska ulica – Malomlačka ulica – Laskočica – Odranska ulica – Đačka ulica – Osnovna škola Odra.


Biciklijada ima potrebnu suglasnost Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, promet, civilnu zaštitu i sigurnost. Povorku biciklista nadzirat će policija i uz redare osigurati siguran i nesmetan promet. Pozivamo sve učenike, roditelje, mještane da se pridruže povorci!obavijest o biciklijadi
.pdf
Download PDF • 354KB
Comments


bottom of page