top of page

Svitlanina šuštava priča (nada u sretniju budućnost)


Sudjelovali smo na nacionalnom natječaju koji organiziraju Festival tolerancije i UNHCR-a Hrvatska na temu integracije izbjeglica. Učenice osmih razreda: Nika Briševac, Lana Mlinarić, Lucija Bižić, Kira Laptoš, Nika Šimac, Iva Čičak i učenici sedmog razreda Noa Gaspić i Juraj Fiolić, snimili su video uz pomoć svojih mentorica, učiteljica Petre Rašperger, Ivane Kujundžić i Tanje Horvat. Zahvaljujemo našoj Svitlani Parykhinoj što je podijelila s nama svoju priču.

Kada se spoje mladost, maštovitost, mudrost i iskustvo nastaje Svitlanina šuštava priča koju je u svojoj ocjeni pohvalio stručni žiri: “Iako Vaša škola nije ušla u radove koji osvajaju nagrade, ovim putem htjeli bismo pohvaliti trud i vrijeme uloženo u izradu videa. Iz samog uratka vidljivo je koliko su se učenici potrudili te koliko su zainteresirano pristupili temi. Vaš video evidentno promovira jednakost i uključivanje, a pristup temi je originalan i ovim putem želimo pohvaliti činjenicu da ste izradili vrlo zanimljiv, sustavan i dobro vođen uradak. Želimo Vam čestitati na trudu i vremenu uloženom u izradu videa. Hvala vam na angažmanu i radu…”

Hvala svim sudionicaima što su ispričali Svitlaninu šuštavu priču. Pogledajte video uradak naših učenika jer priča o nadi u sretniju budućnost najbolji je način kako započeti godinu koja je pred nama.
Comments


bottom of page