top of page

Večer matematike


Večer matematike 2023. godine održala se 7. prosinca u 18.15 u prostorijama OŠ Odra. Sudjelovao je velik broj učenika od 1. do 8. razreda. 

Večer matematike skup je interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu – zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, i bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo.

Osim rješavanja zabavnih matematičkih zadataka cilj ove manifestacije bio je provesti ugodno vrijeme u neformalnom druženju s djecom i roditeljima u ambijentu naše škole. 

Nadamo se da ste se svi dobro zabavili i hvala svim kolegicama i kolegama na sudjelovanju i pripremi materijala za pojedine razrede. Posebno se želimo zahvaliti Hrvatskom matematičkom društvu koji priprema materijale kako bismo svi mogli, uz igru i druženje, nešto naučiti i ponoviti. Hvala roditeljima i učenicima OŠ Odra na odazivu.Comments


bottom of page